1234 Street Name, City Name, United States
(123) 456-7890 info@yourdomain.com

Spotrepair auto

Spotrepair is een service die in aanvulling op het uitdeuken van plaatwerk zonder lakschade ook goed gebruikt kan worden voor het repareren van overige autoschade. Auto uitdeuken wordt meestal bij grotere deuken gedaan. Je kunt een auto uitdeuken met of zonder lakschade. Bij de spotrepair methode kun je kleine plekjes zoals schade door steenslagĀ herstellen. Spotrepair is bijzonder interessant om kleine deukjes te verwijderen zonder dan je daarvoor een dure arbeidsintensieve aanpak voor hoeft in te schakelen.

Wat is spotrepair?

Spotrepair is de goedkoopste oplossing voor het uitdeuken van kleine plekjes op je auto. Je kunt spotrepair gebruiken voor uitdeuken maar ook voor het herstellen van lakschade. De spotrepair service is goedkoop in vergelijking met andere schadeherstelmethode omdat het betreffende onderdeel niet gedemonteerd hoeft te worden. Een ander voordeel van spot-repair autoschadeherstel is de snelheid waarmee een deukje of lakschade hersteld kan worden. Kan je auto middels de spotrepair methode hersteld worden dan kun je vaak wachten op je auto of jouw auto dezelfde dag weer ophalen. Deze autoschadeherstel techniek resulteert in volledig herstel van je auto, er zal (bijna) geen verschil te zien tussen plaatwerk wat hersteld is en plaatwerk wat onbeschadigd was.

Spotrepair in de praktijk

Wanneer je een deel van je autoschade laat herstellen met spotrepair dan wordt dat deel bijgespoten, uitgedeukt of wordt lakschade hersteld. Dit kan alleen bij kleine oppervlakte met een maximale grote van een a4ā€™tje. Zit er een deukje in het plaatwerk, dan wordt deze als eerste uitgedeukt. Dit kan uitdeuken zonder spuiten zijn maar het kan ook zijn dat de lak beschadigd is en de auto gespoten moet worden. In geval van lakschade zal het schadeherstelbedrijf zal eerst de locatie waar de schade zit opschuren, plamuren, in de grondverf zetten en vervolgens aan de hand van de kleurcode in precies dezelfde kleur worden gespoten.

De spotrepair techniek kan worden gebruikt voor allerlei soorten autoschade. Lichte krasschade of ernstige lakschade, zolang het oppervlak klein is kan het worden hersteld.

Welke schadeherstelbedrijven bieden spotrepair aan?

Tegenwoordig bieden de meeste professionele autoschadeherstelbedrijven spotrepair aan. Vraag vrijblijvend een aantal offertes aan en overleg met het schadeherstelbedrijf of spotrepair voor jouw autoschade de beste keuze is.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *