1234 Street Name, City Name, United States
(123) 456-7890 info@yourdomain.com

Glasschade of ruitschade

Glasschade of ruitschade kun je laten herstellen bij een schadeherstelbedrijf of een gespecialiseerd glasschadeherstel bedrijf. De kosten voor het herstellen van ruitschade lopen flink uit een. Dit komt voornamelijk doordat ruitschade in een vroeg stadium, bijvoorbeeld wanneer je een klein sterretje in je ruit hebt, nog te herstellen is. De autoglashersteller kan een sterretje opvullen of een stuk ruit polijsten om het weer krasvrij te maken. Rijd je lang door met een sterretje en wordt dit sterretje een barst, dan moet de hele ruit vervangen worden. Je autoruit vervangen wordt aan huis of bij het schadeherstelbedrijf gedaan.

Wat te doen bij glasschade aan je autoruit?

Wanneer je auto glasschade heeft moet je je autoruit zo snel mogelijk laten controleren door een (glas)schadeherstelbedrijf. Dit is van groot belang voor je eigen veiligheid omdat een beschadigde ruit naar binnen toe kan barsten bij een ongeluk of überhaupt volledig kan barsten. Barst een ruit, dan kom je ook voor hogere kosten te staan. Daar waar een sterretje repareren slechts een paar tientjes kost moet bij een grote barst de hele ruit ter waarde van een paar honderd euro vervangen worden. De exacte kosten zijn afhankelijk van het schadeherstelbedrijf en de technieken die zij gebruiken. Voor het bepalen van de kosten zit eigenlijk geen verschil tussen het opvragen voor een offerte voor auto uitdeuken, steenslag herstellen, lakschade herstellen of de spotrepair service. Waar wel een groot verschil in zit is wat de verzekering vergoed. Zo krijg je met een WA + of allrisk autoverzekering in de meeste gevallen je ruitschade vergoed zonder dat dit invloed heeft op je no-claim korting. Heb jij een autoverzekering waarbij ruitschade herstel wel invloed heeft op de bonus malus korting, dan is het raadzaam om eerst te berekenen of het voordeliger is het glasschadeherstel zelf te betalen of het te laten vergoeden door de verzekering. Wil je je ruitschade laten verhelpen dan kun je het beste naar een glasschade herstelbedrijf, zij hebben vaak acties waardoor je ook gratis ruitenwissers krijgt. Ideaal voor de APK keuring, want voor de APK keuring moet de autoruit in takt zijn en moeten de ruitenwissers goed zijn. Heb je dan ruitschade dan krijg je dus een APK keuringseis cadeau.

Waar glasschade autoruit herstellen?

Wil je goed en goedkoop je autoruit laten herstellen, kies dan bewust een goed schadeherstelbedrijf uit. Er zijn diverse autoschadebedrijven die jouw autoruit kunnen herstellen. Sommige glasschadeherstelbedrijven zitten in een parkeergarage, dan wordt je autoruit hersteld terwijl jij gaan shoppen. Er zijn ook mobiele ruitschadeherstelbedrijven, zij herstellen je autoruit aan huis. Deze service kun je vergelijken met een soort van wegenwacht aan huis service. Je belt en ze komen met een mobiel glasschadeherstelteam naar jouw huis of locatie. Het sterretje wordt ter plaatsen verholpen of de autoruit wordt vervangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *